"استیفن هاوکینگ" دانشمند و فیزیکدان معلول در شرایطی در مراسم افتتاحیه رقابتهای پارالمپیک 2012 لندن سخنرانی کرد که براساس اعلام پزشکان قرار بود 47 سال پیش از دنیا برود.
به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از لندن، بیش از 80 هزار تماشاگر بامداد روز پنجشنبه از نزدیک شاهد مراسم افتتاحیه چهاردهمین دوره از رقابتهای پارالمپیک در ورزشگاه المپیک پارک بودند.
در این مراسم "استیفن هاوکینگ" دانشمند معلول بریتانیایی برای ورزشکاران سخنرانی کرد. پزشکان در سال 1963 وقتی او تنها 21 سال داشت اعلام کردند هاوکینگ تنها 2 سال دیگر زنده خواهد ماند اما او اکنون 70 سال سن دارد و در مراسم دیشب توسط دستگاه کامپیوتری که صدایش از آن طریق پخش می شد خطاب به ورزشکاران گفت: "به ستاره ها نگاه کنید نه به پاهایتان. با ذکاوت عمل کنید و هدف های بزرگ داشته باشید."
رئیس پلیس راهور کشور در استان اردبیل اعلام کرده است پرایدهای بدون کیسه هوای دوم از آخر شهریور شماره گذاری نخواهند شد.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از عصر خودرو: رئیس پلیس راهور کشور در استان اردبیل اعلام کرده است پراید های بدون کیسه هوای دوم از آخر شهریور شماره گذاری نخواهد شد. در همین ارتباط به نظر می رسد ذکر چند نکته خالی از لطف نباشد:
اول: کیسه هوایی که قرار بود در شرکت نیمه هادی عماد ساخته شود هنوز به سر انجام نرسیده است و به نظر هم نمی رسد به این زودی ها اتفاقی بی افتد که اگر بی افتد هم چند ماه زمان برای نصب آن بر روی تمامی خودروهای سایپا نیاز است.
دوم: اگر نیمه هادی عماد نتواند نیاز صنعت خودرو کشور را بر طرف کند ناچار تولیدکنندگان باید به واردات آن روی آورند، این در حالی است که نصب کیسه هوا هم اکنون 350 یورو هزینه دارد، یعنی حدود یک میلیون تومان و باید مشخص شود این هزینه بر دوش چه کسی خواهد افتاد. خودروسازان که فعلا اجازه افزایش قیمت ندارند و از سوی دیگر نیز به نظر نمی رسد این روزها متقاضیان خودرو پراید قادر به تهیه این خودرو با قیمتی حدود 12 میلیون تومان باشند.
سوم: اگر فرض کنیم که موضوع قیمت نیز حل شود، باید توجه داشت کیسه هوا از معدود قطعاتی است که کشور چین قادر به تولید آن نیست و هم اکنون با توجه به برخی کارشکنی های کشور های غربی معلوم نیست خودروسازان بتوانند این حجم بالا را از کشورهای اروپایی تامین کنند.
چهارم: دستگاههای اجرایی ذی ربط در حالی بر نصب ایربگ دوم پافشاری می کنند که هنوز فرهنگ رانندگی در بسیاری از موارد دارای اشکال بوده و حتی بسیاری از رانندگان اصول اولیه و قوانین و مقررات مربوط به رانندگی را رعایت نمی کنند. در چنین شرایطی نمی توان انتظار داشت که ایربگ به عنوان یک عامل بازدارنده عمل کرده و مانع بروز بسیاری از تخلفات شود. به عنوان مثال در صورت نبستن کمربند ایمنی و فعال بودن کیسه هوا، باز شدن ایربگ می تواند سرنشینی را که به جلو خم شده با سرعتی زیاد به عقب پرتاب کند. این مسئله برای کودکانی که روی صندلی جلو می نشینند می تواند همانند یک شلیک و پرتاب ناگهانی کشنده باشد. بعلاوه ایربگ ها در کسری از ثانیه ممکن است سیگار روی لب راننده را روی صورت وی خاموش کنند یا عینک او را روی صورتش خورد کنند. به هر حال در شرایط فعلی مشاهده می شود که بسیاری از سرنشینان خودروها از بستن کمربند ایمنی امتناع می کنند و همین مساله خود عامل اصلی افزایش تلفات در حوادث رانندگی است. بنابراین به نظر می رسد در گام نخست باید فرهنگ سازی در عرصه عمومی را در دستور کار قرار داد و با کمک دیگر نهادهای اجتماعی و مدنی به تقویت آن کمک کرد.
پنجم: با این حال و در شرایطی که امسال به عنوان تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده و از سوی دیگر روابط غیر عادی تجاری دیگر کشورها بر اقتصاد ایران سایه افکنده است، به نظر می رسد نباید با افزایش فشارهای داخلی مشکلات دیگری را برای خودروسازان داخلی ایجاد کرد
فرمانده نیروی دریایی خشایارشاه آرتمیس Artemis نخستین زن دریانورد ایرانی است که درحدود 2480 سال پیش،فرمان دریاسالاری خویش را از سوی خشایارشاه هخامنشی دریافت کرد و اولین بانویی می باشد که در تاریخ دریانوردی جهان در جایگاه فرماندهی دریایی قرار گرفته است ...
به گزارش قدس آنلاین به نقل ازافکارنیوز: آرتمیس Artemis نخستین زن دریانورد ایرانی است که درحدود 2480 سال پیش،فرمان دریاسالاری خویش را از سوی خشایارشاه هخامنشی دریافت کرد و اولین بانویی می باشد که در تاریخ دریانوردی جهان در جایگاه فرماندهی دریایی قرار گرفته است . در سال 484 پیش از میلاد، هنگامی که فرمان بسیج دریایی برای شرکت در جنگ با یونان از سوی خشایارشا صادر شد، آرتمیس فرماندار سرزمین کاریه با پنج فروند کشتی جنگی که خود فرماندهی آنها را در دست داشت به نیروی دریایی ایران پیوست.
در این جنگ که ایرانیان موفق به تصرف آتن شدند، نیروی زمینی ایران را 800 هزار پیاده و 80 هزار سواره تشکیل می داد و نیروی دریایی ایران شامل 1200 ناو جنگی و 300 کشتی ترابری بود. همچنین آرتمیس در سال 480 پیش از میلاد در جنگ سالامین Salamine که بین نیروی دریایی ایران و یونان درگرفت شرکت داشت و دلاوری های بسیاری از خود نشان داد و با ستایش دوست و آشنا روبرو شد.
او در یکی از دشوارترین شرایط در جنگ سالامین، بادلیری و بیباکی کم مانند توانست بخشی از نیروی دریایی ایران را از خطر نابودی نجات دهد و به همین دلیل به افتخار دریافت فرمان دریاسالاری از سوی خشایارشا رسید.او به خشایارشا پیشنهاد ازدواج نیز داد که بدلایلی این پیوند صورت نگرفت. در سالهای دهه شصت میلادی (دهه چهل خورشیدی) نیروی دریایی ایران، برای نخستین بار ناو شکن بزرگی را به نام یک زن نام گذاری کرد و او «آرتمیس» بود. ناو شکن آرتمیس سالها بر روی آبهای خلیج فارس پاسدار سواحل ایران بود. ای کاش همیشه نامهایی ایرانی و پارسی زینت بخش جنگ افزارها، کشتی ها و هواپیماهای نظامی ایران می بود تا یاد سرداران این مرز و بوم در خاطره ها جاودانه بماند
از محمود دختری 2 ساله به نام «زهرا» به یادگار ماند که عکس زیر مربوط به وی می باشد. او لباس پدر را به تن کرده است تا نشان دهد راهش را ادامه خواهد داد.
شهید محمود کاوه ، فرمانده لشکر 155 ویژه شهدا، به سال 1340 در شهر مشهد به دنیا آمد. پدر محمود از کسبه مشهدی و اصلیتش از دهستان بیهود توابع قاین بود.
روزی که جنگ شروع شد، کاوه یک پاسدار 19 ساله بود اما 3سال بعد فرماندهی یکی از کلیدی ترین یگان های سپاه پاسداران در جبهه های غرب ، موسوم به تیپ ویژه شهدا به او واگذار شد. نگرش نظامی خارق العاده محمود کاوه ، چنان او را شاخص نمود که در مدت کوتاهی ، تیپ تحت امر وی به لشگر ارتقا پیدا کرد.
سرانجام کاوه به تاریخ 10 شهریور 1365 در منطقه عمومی حاج عمران برروی قله 2519 مورد اصابت ترکش گلوله خمپاره قرار گرفت و درسن 25 سالگی به شهادت رسید.
از محمود کاوه دختری 2 ساله به نام «زهرا» به یادگار ماند که عکس زیر مربوط به او می باشد. زهرا کاوه لباس پدر را به تن کرده است تا نشان دهد راه پدرش را ادامه خواهد داد.
روحمان با یادش شاد